Tallilla.

Kuva: Jenni Sormunen

Kuva: Anu Tuoriniemi

Kun saavut tallille, pukeuduthan sään mukaisesti. Hevosten kanssa saattaa likaantua ja tallilla kengät kastua. Kumisaappaat ovat yleensä toimivat ja pakkasella lämpimät jalkineet. Ratsastaessa tärkeimmät varusteet ovat nilkkaa tukevat kengät joissa matala kanta, luistamattomat sormikkaat, joustavat housut jotka eivät ole liukasta kangasta, sekä tietenkin kypärä jonka voit myös lainata tallilta. 
 
Kylmällä tai sateella voimme puuhata enemmän tallissa ja muutoinkin toiveiden ja kiinnostuksen mukaan.
 
Kesähelteellä kannattaa muistaa juomapullo, pään suojaaminen ja aurinkorasva. Pakkasrajaa meillä ei ole vaan varustaudumme asianmukaisesti. Mikäli olet kylmänarka, siirräthän aikaasi ajoissa.
 
Käytössämme on ratsastuskenttä, maastoja sekä erilaisia apuvälineitä. Ottaessasi yhteyttä, kerrothan mahdollisista erityistarpeistasi ja toiveistasi niin suunnitellaan yhdessä toimiva kokonaisuus.
 
Tilalla asuu lisäksi yksityisiä hevosia, muita eläimiä sekä tilan väkeä, joten liikuthan rauhallisesti. Talliin, eläinten aitauksiin, talon pihaan eikä muuallekaan saa mennä tai eläimiä ruokkia ilman lupaa. Yhdessä voimme tutustua paikkoihin.
 
Huolehdithan, että sinulla on voimassa oleva vakuutus.